Търси по номер
Въведи ID търси
По тип на офертата
По тип на имота
По градове
По области
EUR 1EUR = 1.95583 BGN
GBP 1GBP = 2.19946 BGN
USD 1USD = 1.67782 BGN
Консултантско дружество - АиВ Имоти » Детайли за оферта номер с ID: 6901
Продава, Къща, област Перник,с. Ноевци

Продава
Къща
област Перник
с. Ноевци
82,143

Етаж: 2-ри етаж
Квадратура: 600m²
Цена на m²: 136

Брокер: Весела Стоименова
Телефон: 0878 28 31 28
Мобилен: 0878 28 31 28
Е-поща: office[at]aivimoti.com
Skype: a.v.properties


Особености
Лице на път
В регулация
С разр. за строеж
Вода
Ток
Необзаведен
С гараж
Тухла
Екстри
Няма посочени.
Допълнителна информация

Представяме на Вашето внимание двуетажна къща с парцел 600 м2. Къщата в момента е на два етажа,  с гараж в приземието  и застроената й площ на етаж е около 45 м2, РЗП 90 м2. В двора има и кладенец, предвиден за поливане на парцела. Узаконен архитектурен проект и заверено разрешение за преустройство. Дворът е равен, без денивелация. Централен водопровод, частична канализация в селото.

По план къщата е с РЗП 200 м2, с доизграждане на трети етаж; Разпределение - 1-ви етаж - дневна, кухня, баня, отделно тоалетна; зад къщата е предвидена сауна, както и голяма тераса с барбекю; 2-ри етаж - две самостоятелни спални с баня и тоалетна, както и мокро помещение /за пералня и сушилня/; 3-ти етаж - самостоятелна спалня със санитарен възел и голяма тераса към двора; По план е предвидено стълбището между етажите да е вътрешно, като под него празното пространство се ползва като складово помещение. Съгласно плана, след повдигане на покрива се надстроява трети етаж.

Къщата се намира на възлово място в селото, близо до центъра, на асфалтов път. Предимство за имота е и излазът на две улици.

Селото разполага с детска градина и училище, читалище с библиотека, ловно дружество и общопрактикуващ лекар, както и магазини, кафе. Намира се в подножието на планина Черна (Църна) гора, а надморската му височина е 696 м. През селото минават три реки, като най-голямата е Конска /приток на река Струма/. Има  два микроязовира - място за отмора и риболов. Църквата "Св. Николай" в селото е от епохата на Възраждането и е обявена за художествен паметник от национално значение.  Ноевци се намира само на 7 километра от град Брезник, на 20 км от Перник и на 48 километра от София.

Ще се радваме да се свържете с нас за повече подробности. Водещ брокер - Весела Стоименова - 0878283128.

Направете запитване относно офертата
Изпрати запитване

Най-новите обяви за имоти