Търси по номер
Въведи ID търси
По тип на офертата
По тип на имота
По градове
По области
EUR 1EUR = 1.95583 BGN
GBP 1GBP = 2.19946 BGN
USD 1USD = 1.67782 BGN
Консултантско дружество - АиВ Имоти » Детайли за оферта номер с ID: 6876
Продава, Къща, област София,гр. Банкя

Продава
Къща
област София
гр. Банкя
142,776

Етаж: 2-ри етаж
Квадратура: 86m²
Цена на m²: 1660

Брокер: инж. Петър Петров
Телефон: 08 999 777 28
Мобилен: 0899977728
Е-поща: petrovwv@gmail.com
Skype: peterimmgroup


Особености
Год. поддръжка
Вилно строителство
В регулация
Тухла
Екстри
Няма посочени.
Допълнителна информация

На цената на двустаен апартамент в София получавате двуетжна къща с РЗП 86 м2 и самостоятелен двор с 574 м2, прекрасна гледка и качествен въздух. Къщата се намира на около километър пешеходно разстояние от центъра на Банкя - вилна зона "Банкя". 

Изложение: Първи етаж - хол югоизток, кухня северозапад, тераса изток/югоизток. Втори етаж спалня югоизток, спалня северозапад, тераса изток/югоизток. 

Квадратура: Първи етаж - застроена площ от 43 м2 и тераса 31 м2; Втори етаж застроена площ от 38 м2 и тераса 18 м2, мазе - 10 м2 - избено помещение под първия етаж и висок тавански eтаж.

Разпределение: През тераса се влиза в къщата и на първия етаж са хол, кухня, баня с тоалетна и стълбище към втория етаж. Има вграден гардероб и врата към избеното помещение. Стълбище води до втория етаж, където са двете спални. През капандура и подвижна стълба се влиза на под покривния етаж.

Възможност за преустройство: На първия етаж може да се обедини кухнята с хола в едно голямо пространство от хол-кухня-трапезария. На втория етаж може да се изгради втора баня, като се усвои част от терасата. Под покривното пространство може да се направи обитаемо, тъй като има голяма покривна височина. Може да се достроява на калкан със съседите, тъй като има изградени масивни постройки от тяхната страна, например може да удължите хола на първия етаж и да се направи на две нива висока и ниска част. Може да се направи масивен гараж на калкан със съседната къща. 

Състояние: прозорци качествена дървена дограма; Подови настилки: спалните и хола са на дюшеме; кухня и коридор - на мозайка; баня теракота и фаянс; Стени: хол тапети, кухня на латекс; коридор латекс; спални - латекс.

Отопление: Къщата е строена за обитаване през лятото и не е предвидено централно отопление. През годините се е отоплявала на твърдо гориво, но има възможности за се изгради отоплителна инсталация. Възможности за отопление на ток, локално парно или на фотоволтаици. 

Особености: Нисък първи етаж H=230 см; без външна топлоизолация. Дворът е разделен с реална ограда и има отделен статут на УПИ, самостоятелен вход. Има много овощни дръвчета. Къщата се е използвала като лятна вила. Има водопровод и централна канализация.

Строеж: Къщата е завършена през 1976 г. със стоманобетонова конструкция и тухлени стени. Всички плочи, включително и таванската са стоманобетонови. Качествено старо строителство. 

Огледи: всеки ден с предварителна заявка.

Има всички необходими актуални документи, подготвени за сделка. Водещ брокер: инж. Петър Петров,  тел. 08 999 777 28. 

Направете запитване относно офертата
Изпрати запитване

Най-новите обяви за имоти