Търси по номер
Въведи ID търси
По тип на офертата
По тип на имота
По градове
По области
EUR 1EUR = 1.95583 BGN
GBP 1GBP = 2.19946 BGN
USD 1USD = 1.67782 BGN

Николай Устамитев

Николай Устамитев - Кредитен консултант

гр. София

Телефон: 088 598 3303 

e-mail: n.ustamitev@gmail.com

Работи в CreditLand от април 2016г.

Образование / квалификация

Технически университет, когато още беше ВМЕИ „Ленин“. Имам опит в създаването и ръководенето на корпоративен бизнес. От 6 години се занимавам със страстта на моя живот – личните финанси на хората. Сертифициран финансов консултант  от редица финансови институции в България.

В работата си като кредитен консултант най-много харесвам

Харесвам най-много това, че се чувствам на мястото си. Усещането, че съм необходим и полезен е зареждащо, даващо смисъл на живота и е неописуемо.

Най-големите трудности, които срещат клиентите при тегленето на кредит са

Няма еднакви трудности за отделните клиенти. Всеки клиент е с неговата си уникална идентификация и трудностите произтичат от това. И все пак най-трудно е неопределеността на бъдещето пред моите клиенти и пред мен и това ни кара да взимаме трудни решения в динамично изменящия се свят.

Най-голямото предизвикателство в моята работа е

Да убедя своя клиент, че неговия избор на консултант е правилен. Разчитайки на своята компетентност и експертиза, добронамереност и почтеност да предоставя на своя клиент правилното решение и той да бъде удовлетворен максимално.

Моят професионален съвет към бъдещите кредитоползватели е

Мислете мащабно и дългосрочно. Подготвяйте се за тази дългосрочна стратегическа стъпка.Тя трябва да е обмислено и осъзнато действие. Дълго време този пазар в България открито погазваше правата и достойнството на човека. И въпреки, че това достасе е променило през последните години, моят професионален съвет е да застанете от страната на кредитоискател заедно с Вашия финансов консултант от Кредитланд и да се доверите на добрите практики и на професионализма им в кредитирането.

Вдъхновява ме

Работата с различни и необикновени хора. Но нищо не може да се сравни с блясъка в очите на удовлетворения човек, на когото сме решили основен екзистенциален проблем и готовността му естествено да ни препоръча на близките си хора без страх от провал. Това са миговете на признание за които работим.

Най-новите обяви за имоти