Търси по номер
Въведи ID търси
По тип на офертата
По тип на имота
По градове
По области
EUR 1EUR = 1.95583 BGN
GBP 1GBP = 2.19946 BGN
USD 1USD = 1.67782 BGN

Консултантско дружество  зае мястото си на пазара за недвижима собственост, родено от идеята за създаване на “различната” от познатите до момента компании. Една от основните ни цели и разлики от съществуващите до момента фирми, е нашата насоченост към ПЕСТЕНЕ на ценното време на клиентите ни. Та нали времето е пари! Веруюто ни - безсмислено е купувачите или наемателите да бъдат ангажирани с всеки възможен оглед на имот, появил се на пазара! С нас те ще посетят само онези оферти, които отговарят напълно на очакванията им. Или, купувайки си парцел, да губите ценно време по вкарването му в регулация, или да се питате кой да ви построи къщата.... Ние като консултанти с достатъчно дългогодишен опит, чрез изградена система на видеозаснемане на имотите и чрез нашите специалисти в различни области, успяваме да спестим усилията на клиента.

 

Услугите, които предлагаме, са:

  • при всяка покупка получавате подарък - консултация от строителен специалист относно вашия имот;
  • изготвяне на индивидуален маркетингов план за всеки имот в продажба;
  • изготвяме индивидуални стратегии за покупка и продажба на имот;
  • всеки наш клиент е ВИП-клиент;
  • разполагаме с уникални видеооферти;
  • конфиденциалност;
  • последващо покупката или наемането обслужване на клиентите - надяваме се да го направим и за Вас!
  • работим със сериозни строителни фирми и съдействаме за ремонти и строителство на преференциални цени;
  • В случаите, когато имате предстояща сделка и желаете, за Ваше улеснение и сигурност, договорите да бъдат подготвени от агенцията, както и всички документи и задължения да бъдат надлежно проверени от нас, Вие ще дължите малка такса за услугата;

 

Фирмата се занимава приоритетно с покупко–продажба на недвижими имоти (в България и Гърция) и посредничество в тази област, извършване на маркетингови проучвания и анализи на пазара на недвижима собственост, оценяване и управление на недвижими имоти, консултантнски и други услуги, обхващащи търсенето, предлагането и наемането.

Екипът ни е сплотен, абмициозен и отзивчив. На страницата "Брокери" ще намерите кратко представяне за всеки един от нас, както и данни за мейл, скайп и личен телефон.

В кантората говорими езици са: английски, немски, гръцки, руски.

Най-новите обяви за имоти